Uusi tori -projektin myötä juuri Sinulla on mahdollisuus osallistua ideoimaan Joensuun keskustasta entistä toimivampaa ja viihtyisämpää!

Projekti käynnistyi heinäkuussa kyselyllä ja nyt tulossa on kaikille avoimia työpajoja. Työpajojen teemat valikoituivat kyselyssä heränneiden tärkeimpien teemojen ympärille.

Yrittäjille, yhdistyksille, yhteisöille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille tarjotaan mahdollisuus osallistua torin kehittämiseen yhdessä.

Työpajojen tarkoituksena on saada aikaan konkreettisia palveluita ja tuotteita tulevaisuuden torille. Tervetuloa kehittämään Joensuun torista maailman paras sellainen!

Lokakuun työpajat

Työpaja 1: Älykäs tori – Digitaalinen tori kaikille ja kaikkialla?

Aika: To 5.10.2017 kello 16–19
Paikka: Pohjois-Karjalan Martat, Koskikatu 5–7

Oletko digiosaaja, joka on täynnä uusia ja raikkaita ideoita? Älykäs tori -työpaja on suunnattu alueen digiosaajille ja yrittäjille, jotka haastamme syyskuun aikana kehittämään älykästä toria.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: niina.myller@josek.fi
Sähköpostin otsikko: ÄLYKÄS TORI


Työpaja 2: Tapahtumat – Mitä tulevaisuuden torilla tapahtuu?

Aika: Ma 9.10.2017 kello 16–19
Paikka: Pohjois-Karjalan Martat, Koskikatu 5–7

Ovatko Joensuun tapahtumat sinulle sydämen asia, ja haluat päästä kehitykseen mukaan? Tapahtumat-työpaja on suunnattu tapahtumajärjestäjille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://tinyurl.com/y7rvx5re


Työpaja 3: Yrittäjän tori – Liiketoimintamahdollisuudet uudella torilla?

Aika: Ma 23.10.2017 kello 16–18
Paikka: Pohjois-Karjalan Kauppakamari, Torikatu 21 C

Torilla toimiva – tai sinne haluava – yrittäjä, millainen on sinun Älykäs kauppapaikkasi? Yrittäjän tori -työpaja on suunnattu toriyrittäjille ja sinne pyrkiville. Tule mukaan kehitykseen!

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla: niina.myller@josek.fi
Sähköpostin otsikko: YRITTÄJÄN TORI


Työpaja 4: Meidän tori – Mikä tekee meidän torista ainutlaatuisen?

Aika: Ma 30.10.2017 kello 16–19
Paikka: Pohjois-Karjalan Martat, Koskikatu 5–7

Meidän tori -työpaja on suunnattu kaikille! Tule mukaan kertomaan hulluimmat ideasi ja yhdessä voimme tehdä niistä vieläkin hullumpia.

Ilmoittaudu mukaan täällä: https://tinyurl.com/y9sxdz65

 

Laita päivämäärät jo valmiiksi kalenteriisi!

Työpajojen aikana järjestetään myös etätyötilakokeilu. Työpajojen ja etätyötilakokeilun yhteinen tavoite on toimia kuukauden ajan torin kehittämisen kohtaamispaikkana.

Älykäs kauppapaikka -projektiryhmään kuuluvat Joensuun kaupunki, Joensuun Seudun Kehittämisyhtiö Josek, Joensuun kaupunkikeskustayhdistys, Karelia-ammattikorkeakoulu, Pohjois-Karjalan Osuuskauppa sekä mainostoimisto Fabrik.

Coming in October: four workshops on developing the marketplace

There will be four open workshops organized in October. The aim of these workshops is to develop new ideas and concrete models for the new market place in Joensuu.

  • How do you see the market place in the future?
  • What kind of services or products would you want?
  • How can we utilize digital platforms for communication?

The workshops will be held in Finnish. However, if you are interested in taking part in a workshop in English, please contact our project team via email: jarkko.peiponen@josek.fi.

You are warmly welcome to take part in the workshops!